در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام . خسته نباشید

22 سال سابقه بیمه اجباری دارم و 2 سال بیمه بیکاری و 1 سال است که بیمه مشاغل ازاد با نرخ 18% رد میکم ( یعنی جمعا 25 سال سابقه بیمه دارم با 50 سال سن)
الان با حقوق روزانه 280/000 تومان بیمه 18% مشاغل ازاد رد میکنم

سوال: برای اینکه پس از 30 سال پرداخت حق بیمه بتوانم در زمان بازنشستگی حداکثر حقوق تامین اجتماعی را دریافت کنم چه دستوری میفرمایید؟

 سپاس فراوان
3 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
با سلام ۰۰۰ باید بیمه اجباری با حداکثر دستمزد واریز کنید تا بتوانید مستمری خوبی دریافت کنید