در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده سال ۸۱ به دلیل مادر زادی تنگ بودن رگ آئورت آن را جراحی کردم و تحت تکفل بیمه پدر بودم و موقع شروع به کار از کار افتاده نبودم ولی الان حدود ۵ سال است سابقه بیمه دارم و امسال دریچه قلب را دوباره عمل کردم و مصنوعی گذاشتم و باید وارفارین مصرف کنم تا آخر عمر .

 آیا از کار افتادگی کامل تعلق میگیرد به من؟
2 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰ خیرنمیتوانید درخواست از کار افتادگی بدهید شرایط ماده ۷۰ را ندارید