در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
منظور از یک سال سابقه چیست؟ یعنی جمع سابقه در یک سال پرداخت باید برابر با ۳۶۵ روز باشد .
منظور از ۶ماه سابقه برای بیمه بیکاری چیست؟ این مدت باید متوالی باشد؟

این مدت معادل چند روز کاری باید باشد ؟ یا این که تعداد روزها مهم نبوده و فقط ۶ ماه کارکرد مدنظر است؟
آیا بیمه بیکاری به شخصی که یک سال سابقه را دارد ولی مجموع روزهایی که بیمه وی در این یک سال رد شده کمتر از ۳۶۵ روز است، تعلق میگیرد؟
مربوط به این پاسخ: جدول بیمه بیکاری سال 99
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

مطابق تفامنامه موجود بین وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی در صورت اشتغال و بیکاری ناشی از آن اگر قرارداد وجود نداشته باشد حداقل سابقه باید ۶ ماه باشد و درصورت وجود قرارداد حداقل یکسال سابقه بیمه ای قبل از بیکاری بایستی جاری باشد