در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض احترام

بنده بعد از تصادف از ناحیه زانو آسیب و شکستن پا و...

تمام مراحل قانونی طی شده است حتی تعیین دیه و هیچ اعتراضی نزدم تقریباً دوماه از تعیین دیه گذشته

الان نمیدونم چه باید کنم دیگه هیچ مراحلی نمونده لطفاً راهنمایی کنید با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

اگر رای دادگاه صادر شده باشد ،از طریق اجرای احکام میتوانید اقدام نمایید . درمرحله بعد باید درشرکت بیمه تشکیل پرونده خسارت نمایید و شرکت 15 روز مهلت دارد که کسری مدارک شما را به شما اطلاع دهد . پس از ان 20 روز مهلت دارد تا دیه شما را به شما پرداخت نمایبد .