در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
سلام

من برای شکایت از کارفرما دادخواست دادم و یک ماه دیگه جلسه رسیدگی گذاشته شده

میخواستم استشهادیه تهیه کنم فقط اهالی محل باید امضا کنن یا کارمندان قدیم هم میتونن امضا کنن؟؟
استشهادیه میتونه کمکی بکنه تا به حقم برسم؟؟ مورد تایید اداره کار هست؟؟؟

الان استشهادیه رو تهیه کنم و زمان جلسه رسیدگی همراه خودم ببرم یا بعد از جلسه رسیدگی و اعلام به اداره کار؟؟؟
این استشهادیه باید چه خصوصیاتی داشته باشه؟؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

هر یک از کارمندان و افرادیکه از نحوه حضور و مدت کارکرد شما در کارگاه و محل کار اطلاع دارد ، میتواند نسبت به تکمیل استشهادیه مربوطه اقدام نماید.

ضمن اینکه استشهاد یک اماره است و شما میبایست برای احقاق حق خود در اداره کار ، از مدارک و مستندات محکم تری مانند لیست بیمه ، قرارداد، پرینت واریز حقوق و ... استفاده نمایئد. استشهادیه را باید در روز جلسه همراه خود داشته باشید