در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من شش ماه پیش درخواست بیمه بیکاری دادم و یک ماه پیش نماینده شعبه تامین اجتماعی با دریافت مقرری موافقت کرد.

اما تا کنون تماسی با من گرفته نشده. مرحله بعدی چیست؟ آیا باید منتظر تماس باشم یا لازم است اقدام دیگری کنم؟

در ضمن من در تهران درخواست داده ام و طی این شش ماه مجبور به مهاجرت به شهرستان شدم. و منتظر تماس هستم که این موضوع را به اطلاع نماینده تامین اجتماعی برسانم
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

شما باید بطور مکرر از طریق سامانه جامع روابط کار پیگیر وضعیت درخواست بیمه بیکاری خود باشید. که در صورت موافقت درخواست بیمه بیکاری از جانب تامین اجتماعی ، باید نسبت به ارائه شماره حساب و شبای خود در سایت مربوطه اقدام نمائید.