دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

این سوال بنده و خیلی از همکاران است

نحوه محاسبه حقوق و مزایا ما پرسنلی که در یک کارخانه  ب صورت 12ساعته در دو شیفت روز از ساعت (هشت صبح تا هشت شب )و 2روز از ساعت( هشت شب تا هشت صبح )و دو روز استراحت هستیم چگونه است است ؟ٕ؟

تا چند روز پیش میگفتن شیفت شما هشت ساعته است اما برای پایان وقت نیاز به برگ مرخصی ندارید یعنی ۴ساعت آخری اما الان گفتن ۱۲ساعته است باید برگ مرخصی بگیرید
1 پاسخ
توسط (24,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

با توجه به شرایط کاری کار شما نوبت کار روز وشب محسوب وفوق العاده معادل ۲۲:۵درصد علاوه برحقوق ثابت ومزایای حین کار وفوق العاده اضافه کار وسایر تعلق می گیرید