در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

شخصی که 28 سال سابقه بیمه دارد دچار حادثه ای شده که منجر به از کار افتادگی جزئی می شود ایا می تواند با پرداخت سوابق خدمت سربازی بازنشسته شود بدون در نظر گرفتن از کار افتادگی؟

کارفرما اصرار دارد که در صورت از کار افتادگی دیگر نمی توان بازنشسته شد و فقط مستمری ازکار افتادگی به کارگر پرداخت میشود که درصدی کمتر از میانگین حقوق دو سال اخر می شود
و مورد دوم اینکه در صورت از کار افتادگی جزئی می توان فرایند بیمه پردازی را ادامه داد و این ازکار افتادگی به عنوان بخشی از حقوق فرد در سوابق دو سال اخر او منظور گردد؟

ایا کسی که حق بیمه سربازی خود را پرداخت می کند پس از بازنشستگی 28 روز حقوق دریافت می کند یا 30 روز؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به داشتن از کار افتادگی جزئی پیشنهاد میشود که پیگیر بازنشستگی باشید.

ضمناً با پرداخت حق بیمه دوران سربازی ، بازنشستگی با 30 روز حقوق امکان پذیر است