در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

خواهش میکنم منو راهنمایی کنید من ۱۲ سال بیمه کارگران ساختمانی میریزم ۰من میخواستم بر م شهر فرش استخدام بشم  بهم گفتن باید بیمتو قطع کنی تا بیمتو ما بریزیم واستخدامت کنیم من رفتم بیمو قطع کردم و تو شهر فرشم منو استخدام نکردم

الان دو روز هست بیمم قطع شده میخواستم بدونم دوباره میتونم بیمه کارگران ساختمانی وصل کنم
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
با سلام ۰۰۰ بله مشکلی ندارد به شعبه مراجعه نمایید پس از اطمینان از فعال بودن بیمه ساختمانی فیش خود را دریافت نمایید و واریز کنید