در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام.

من دوازده سال به صورت پروژه ای تدوینگر تلویزیون بودم و با شبکه های مختلف سراسری و استانی کار کردم ولی هیچ سابقه ی بیمه ای ندارم (به جز بیمه ی درمانی صدا و سیما تحت تکفل)

الان مایلم بیمه بشم باید چه کار کنم؟

و اینکه آیا میشه این سالها یا بخشی از اون رو با ارائه ی قراردادهای کذشته و پرداخت حق بیمه به سوابق اضافه کرد؟
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام اگر مدارک مثبتی در این زمینه مانند واریز حقوقبه حسابتان و قرارداد معتبر شکایت کنید و خواستار احقاق ماده 148قانون کار بشوید