در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من مستمری بگیر پدر هستم و از دفترچه ی درمانی نیروهای مسلح استفاده می کنم. از طرفی در رستوران مشغول به کار هستم و عدم تمایلم رو برای بیمه ی تامین اجتماعی به کارفرما اعلام کردم.

سازمان تامین اجتماعی کارفرما رو به علت بیمه نکردن من جریمه کرده، بازرس سازمان حرف های من و عدم تمایلم رو نمیپذیره و پیگیر بیمه شدن من از طرف کارفرما هستند

 چطور میتونم عدم تمایلم رو به تامین اجتماعی ثابت کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

طبق ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به بیمه نمودن پرسنل خود میباشد. حتی در صورت اقرار کتبی و رضایت کارگر مبنی بر عدم واریز حق بیمه که امری خلاف قانون کار و تامین اجتماعی میباشد.