در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام.

در صورتی که یک بیمه خودرو با مدارک جعلی صادر شود آیا آن بیمه نامه اعتبار دارد؟

یا در صورتی که مشخص شود مدارک جعلی بوده(مثلا برگ سبز ماشین) بیمه نامه باطل می شود؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

رعایت اصل حد اعلای حسن نیت یکی از شرایط همه قراردادهای بیمه است. اگر این بیمه نامه شخص ثالث باشد موضوع متفاوت است ولی اگر بدنه باشد عقد بیمه باطل است. یعنی چه؟

یعنی اگر شرکت بیمه متوجه این موضوع شود بیمه نامه را باطل می کند و حق بیمه ای که دریافت کرده به هیچ عنوان پس نمی دهد و اگر خسارتی پرداخت کرده، می تواند آن را از بیمه گذار (صاحب بیمه نامه) پس بگیرد و اگر هم بیمه نامه به صورت قسطی بوده، اقساط سررسید شده را از بیمه گذار مطالبه نماید.