در دیه و بیمه خودرو توسط (870 امتیاز)
سلام.

در صورتی که بیمه نامه شخص ثالث در تصادفی استفاده شود آیا بعد از حادثه نیز همچنان بیمه نامه دارای اعتبار می باشد یا برای صدور مجدد باید اقدام نمود؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود برشما

بیمه نامه های قدیم دارای 4قطعه کوپن بود و بیمه گزاران به اشتباه فکر میکردن که بعد از خسارت چهارم دیگه ببمه بهشون خسارتی نمیده . به همین دلیل در بیمه نامه های جدید تعداد کوپن ها حذف و تعداد دفعات هم مانند گذشته بدون محدودیت است