در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

شرایط و قانون جدید مرخصی زایمان تامین اجتماعی 1400 را میخواستم
1 پاسخ
توسط (340 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

سازمان تامین اجتماعی موظف است در اجرای مصوبه دولت به پرداخت کمک هزینه بارداری (مرخصی زایمان) به آنها می باشد، نسبت به پرداخت مرخصی زایمان از 6 ماه به 9 ماه اقدام و هزینه های ناشی از اجرای ان را هر ساله به منظور پیش بینی در لوایح بودجه سنواتی به سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام نماید.

در صورت عدم پیش بینی و یا عدم تخصیص اعتبار، هزینه های مذکور به عنوان دیون دولت به سازمان تامین اجتماعی در صورت های مالی سازمان تامین اجتماعی لحاظ خواهد شد.

به طور خلاصه از این پس تامین اجتماعی باید به همه افرادی که واجد شرایط دریافت مرخصی زایمان می باشند 9 ماه کمک هزینه بارداری را پرداخت نمایید.

اطلاعات بیشتر در:

همه چیز در مورد مرخصی زایمان بیمه تامین اجتماعی و کمک هزینه بارداری