در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من ده سال سابقه بیمه بعنوان پرستار دارم،بدلیل مشکلاتی از کار خود استعفا داده ام،تا پیدا شدن بیمارستان مناسب،چند ماه حق بیمه پرداخت نخواهم کرد،

ایا این حق بیمه های معوق در زمان بازنشستگی مشکلی برای من ایجاد خواهد کرد،مثلا در مورد پرداخت سختی کار
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام اگر شغل شما جزو مشاغل سخت وزیان آور باشد شما در طول بیست سال بیش از یکسال نمی‌توانید قطعی بیمه داشته باشید اگر بیش از یکسال بشود باید بیست وپنج سال بپردازید