در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

حداقل حقوق بیمه بیکاری در سال 1400 چقدر است ؟
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

حداقل حقوق بیمه بیکاری در هر سال معادل حداقل حقوق همان سال می باشد

میزان مقرری روزانه بیمه، ۵۵ درصد متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده است. به مقرری افراد متاهل و متکفل، به ازای هر یک از افراد تحت تکفل (حداکثر تا ۴ نفر) ۱۰ درصد حداقل دستمزد زمان بیکاری (شروع بیکاری) افزوده می شود، اما در هر حال میزان مبلغ بیمه بیکاری نباید از حداقل دستمزد تعیین شده برای هر سال کمتر و از ۸۰ درصد متوسط مزد یا حقوق بیمه شده بیشتر باشد.

متوسط مزد یا حقوق روزانه بیمه شده که مبنای تعیین مبلغ بیمه بیکاری است از طریق تقسیم جمع کل دریافتی مبنای کسر حق بیمه ظرف ۹۰ روز قبل از شروع بیکاری بر روزهای کار بیمه شده در این مدت محاسبه می شود.

اطلاعات بیشتر در:

جدول کامل حقوق و مزایا در سال 1400 براساس بخشنامه جدید وزارت کار

مبلغ و شرایط دریافت بیمه بیکاری بیمه تامین اجتماعی