در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده کارمند رسمی یک بانک دولتی با سابقه ۱۲ سال میباشم، اکنون میخواهم استعفا دهم. آیا میتوانم از طریق سازمان بانک ، حق بیمه را ادامه دهم؟ یا باید به تأمین اجتماعی یا ... انتقال دهم
و هزینه اینکار چقدر میشود؟

زیر۴۰ سال هستم، شرط سنی برای بازنشستگی بنده به چه صورت است؟ آیا با ۲۰ سال هم میتوانم بازنشسته شوم یا خیر؟؟؟
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

بر اساس ماده 6 قانون احکام دائمی برنامه های تو سعه کشور کارمندان دستگاه های اجرایی مشترک صندوق بازنشستگی کشوری که از دستگاه اجرایی متبوع خود بازخرید خدمت ، مستعفی یا اخراج می شوند و یا از مرخصی بدون حقوق استفاده می نمایند و یا به دستگاه اجرایی دیگر منتقل می شوند ؛ می توانند در صورت تمایل و با ارائه تقاضای کتبی با عقدقرارداد و بدون محدودیت زمانی همچنان به اشتراک خود در صندوق ادامه دهند .

البته  در صورتی که  شما  پس از استعفا ، در کارگاه های مشمول قانون تامین اجتماعی مشغول می شوید می توانید سوابق دولتی را به صندوق اجتماعی منتقل نمایید و بیمه پردازی خود ار در این صندوق ادامه دهید در هر حال  با توجه به سن شما الزاما باید در هر دو صندوق  تا 30 سال سابقه بیمه پردازی داشته باشید