در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

از کارفرما شکایت کردم حکم به نفع بنده صادر شده از اجراییه حکم توقیف اموال گرفتم می خواستم بپرسم این حکم به کلانتری ببرم اگر اموال توقیف شده در شرکت بماند ممکن است قطعات داخل آن را با مدل بی کیفیت عوض کرده یا قطعاتی از آن را بردارند ،

چطور می توانم اموال توقیف شده را از شرکت خارج کنم و مثلا در کلانتری بماند تا پولم را بگیرم چون اموال فقط کامپیوتر است که فضای زیادی اشغال نمی کند. سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام معمولا بعد از اجرای حکم توسط ضابط دادگستری(مامور نیروی انتظامی) اموال توقیف شده و اعلام شده از سوی دادگاه برچسب گذاری میشود و مهر توقیف روی آن وجود دارد بنابراین خوانده نمی تواند اقدامی در این خصوص انجام دهد و قطعات را تغییر دهد فقط کافی است اموال اعلامی توقیف شود و همچنین ضمن توقیف یک نفر به عنوان حافظ اموال باید معرفی شود و این فرد بعنوان امین می باشد که اگر قصوری انجام شد حافظ اموال پاسخگو باشد و خیر اموال در کلانتری نگهداری یا سپرده نمی شود

الهه رامندیان مشاور حقوقی