در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

با توجه به اینکه حکم توقیف اموال کارفرما صادر شده ولی کارفرما به عناوین مختلف از دادن پول امتناع میکنه و این هفته اون هفته میکنه و پاسگاه هم میگه حالا صبر کن اگه ۱۰ روز دیگه نداد بیا اموالشو توقیف کن . من به این ۲ ملیون نیاز دارم به نظر شما چه کنم که سریع به پولم برسم ؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

بیدبرگی عزیز

کلانتری ها بعنوان ضابط قضایی موظفند نسبت به مفاد رأی اجرای احکام اقدام کنند. در صورتی که حساب های بانکی ایشان کفاف طلب شما را نداده  و شما مجبور به اجرای توقیف اموال شده اید، کلانتری موظف است انجام دهد و شما می توانید صبر نکنید و یا برای جلب ایشان اقدام کنید.