در سایر توسط (130 امتیاز)
سلام

اظهارنامه ارزش افزوده که ماهیت بستانکار داشته در قسمت غیر مشمول اشتباهای رخ داده بود که وقتی اصلاح کردم نوشت اطهارنامه الحاقی آیا مشمول جریمه میشویم ؟ منظور از الحاقی چیست؟
1 پاسخ
توسط (18,390 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیات و حسابداری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره مالیات و حسابداری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش مالیات و حسابداری
https://www.bidbarg.com/tax

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:
انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور>>