در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام اينجانب در سال ٨٧مدرك خود را جهت رتبه بندي به شركت سهامي خاص به مدت٤سال دادم ولي ايشان من را مدير عامل با٥درصد سهام رد كرده كه امسال براي من بدهي مالياتي و ماليات بر ارزش افزوده امده كه با مراجعه به اداره ماليات در سه قسط تقسيم شد كه صاحب شركت يك چك سفيد امضا و بدون تاريخ در اداره ماليات گذاشت بابت بدهيها گذاشت ولي تا كنون صاحب شركت هيچ قسطي را پرداخت نكرده و از طرفي اقدام به خروج من از سمت مديرعاملي نكره و فقط من را از سامانه ساجات جهت رتبه بندي خارج كره خواش ميكنم بفرماييد چه خطراتي متوجه من است اين ماليات در صورت عدم پرداخت تكليفش چه ميشود اداره ماليات ميتونه رو چك سفيد امضا اقدام كنه ومن چطوري ميتونم از شركت خارج بشم اگر صاحب شركت هيچ اقدامي جهت خروج من نكنه پيشاپيش سپاسكزارم
1 پاسخ
توسط (5,180 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات مالیاتی خود را در بخش بیدبرگ - مرجع سوالات مالیات و امور مالی مطرح کنید

https://www.bidbarg.com/tax