در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

پدر من 54 سالش هست حدودا دو سال پیش بیکار شد و الان 23 ماه هست بیمه بیکاری میگیره
به خاطر بیماری کرونا دوباره به شغلش اسیب وارد شد، طوری که بیشتر همکارانش تو همین صنف بیکار شدن

آیا میشه بیمه بیکاری رو تمدید کرد؟ چون جایی خونده بودم کسانی که شغلشون تو دوران کرونا آسیب دیده میتونن بیمه بیکاری ناشی از کرونا بگیرن؟ ممنون میشم کمی بیشتر توصیح بدید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بیمه بیکاری کرونا مربوط به کارگرانی است که درحین کار ، بیکار شده اند.