در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام؛

برای فعالیت های خدماتی سایت که بصورت فاکتوری انجام شده است و قراردادی وجود ندارد تا سقف چه مبلغی نیاز به پرداخت مفاصاحساب نیست؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اگر سایت به تنهایی انجام شده باشد باید کارفرما این مورد را به تامین اجتماعی اعلام و براین اساس مشمول موضوع ماده 38تامین اجتماعی در جهت صدور مفاصا نمیگردید باعنایت به اینکه سایت بعنوان کالای ساخته شده نمیباشد و انجام فرایند ایجادمیشود صدور فاکتور هم شما را ازدریافت مفاصاحساب مبرا نمینماید و ضریب این دست خدمات 16/67درصد از کل مبلغ خواهد بود امااگر جزشرکتهای انفورماتیک باشید براساس بخشنامه 14 بدون اخذ وجه مفاصاحساب برایتان صادرمیگردداماتعهدبازرسی از دفاتر را جز لاینفک این امر خواهد بود