در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا سقف مرخصی در ماه برای کارگر 2.5 روز است ؟ یا میتواند در ماه تعداد روز های بیشتری به مرخصی برود و محدودیتی ندارد ؟

آیا یک کارگر در همان ماه های اول سال میتواند از 2.5 روز های ماه های آینده استفاده کند ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

مدت مرخصی در یکسال  با چهار تا جمعه جمعا یکماه می باشد ودرمورداستفاده در مدت مرخصی  بستگی به استحقاق وذخیره مرخصی معوقه وتوافق کارفرما ودرخواست کارگر دارد