در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در کمرم انحراف ستون فقرات دارم ، راه رفتن و نشستن برام مشکل هست با توجه به شرايط مي خواهم اقدام به از کار افتادگي کنم که قبلا هم با اين بيماري از خدمت معاف شدام آيا ميتونم با اين شرايط از کار افتادگي بگيرم ؟ و در کمسيون چه مواردي بررسي مي شود؟
درجه انحراف کيفوز 75
درجه انحراف اسکوليوز 20
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
با سلام ۰۰ اولا تشخیص بیماری در اختیارات کمیسیون پزشکی میباشد که کمیسیون براساس نظریه پزشکان متخصص و کتابچه ای  که در اختیار دارد نظر میدهد البته قبل از رفتن به کمیسیون پزشکی شعبه بایستی شرایط مواد ۷۰ و ۷۵ را باید بررسی کند