در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
سلام

من با 8سال سابقه از کار افتادگی کامل گرفتم با اینکه حقوق من دریافتی رد میشده ولی الان حداقل حقوق بهم دادن (حق بیمه من دریافتی حقوق رد میشده میکنی دوسال آخر 2میلیون تا 2/5میلیون بوده)
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام در کارافتادگی یا بازنشستگی بر اساس میانگین دو سال آخر و تعداد سال سابقه حقوق کار افتادگی محاسبه میشود چونکه سابقه شما ۸سال بوده به این دلیل حقوقتان کم شده اما اگر این مبلغی که بدست میاد از حداقل حقوق کمتر بشود سازمان حقوق رو به حداقل میرساند