در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر.

بنده یک سال وچهار ماه واسه یه کارگاه کار می کنم.که تازه حدود چهار ماه هست که منو بیمه کرده با عنوان منشی.حقوق من سه ماه ۲میلیون با بیمه بود.اما از ماه پیش ۲۰۰ تومن سهم بیمه م رو از حقوقم کم می کنه. ایا کاری که ایشون می کنن درسته؟! حداقل حقوق ۱۹۷۰ تومان هستش که این شامل کم شدن حق بیمه هم میشه ؟!

یعنی حقوقی که به من پرداخت باید بشه یک و نهصد وهفتاد هست که ۲۰۰ کم بشه یا خیر باید طوری باشه که من خالص ۱۹۷۰ رو بگیرم ؟!
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بحث 7 درصد بیمه سهم کارگر ، در پایان هر ماه قابل کسر میباشد ولی کارفرما میبایست اولا حق بیمه ماههای ابتدایی کار را پرداخت کند بعلاوه مزایای ضمن کار مانند حق بن و ححق مسکن مجموعاً 700 هزار تومن به کارگر پرداخت نماید.