در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (870 امتیاز)
با درود و سلام
کارفرما می گوید ما جزو کارگاه های 10 درصدی هستیم بدین صورت که هفت درصد حق کارگر و سه درصد با کارفرماست.آیا او راست می گوید؟
طبق کدام ماده تامین اجتماعی این موضوع مطرح است
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

طبق آیین نامه معافیت کارگاه های کوچک دارای کمتر از ده نفر کارگر از شمول برخی از مقررات قانون کار ، موضوع ماده ۱۹۱ قانون کار اگر کارگاهی که شما در آن فعالیت می کنید مشمول این آئین نامه باشد کارفرمای شما درست می گوید

ماده ۱۹۱  قانون کار

کارگاه های کوچک کمتر از ده نفر را می توان بر حسب مصلحت موقتا از شمول بعضی از مقررات این قانون مستثنی نمود . تشخیص مصلحت و موارد استثنا به موجب آیین نامه ای خواهد بود که با پیشنهاد شورای عالی کار به تصویب هیات وزیران خواهد رسید .

قانون کار و جزییات قانونی قرارداد کار