در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام
پدر بنده فرودین 99 با 31 سال سابقه بیمه(9سال سختی کار)از یک شرکت خصوصی بازنشسته شد ولی بعد از دریافت اولین حقوق مستمری متوجه شدیم که کارفرما در لیست حق بیمه حقوق دریافتی پدر را کف پایه حقوق وارد کرده است(2میلیون تومان)در حالی که حقوق دریافتی ماهانه پدرم حدودا 4 میلیون تومان بوده است و این امر موجب کم شدن حقوق مستمری پدر(2میلیون) به دلیل کم بودن میانگین حقوق دوسال اخر  شده است. با این شرایط
1_ از چه طریقی باید طرح شکایت کنیم
2_ مدارک و مستندات لازم جهت اثبات موضوع
3_زمان تقریبی رسیدگی و احتمال اثبات موضوع چقدر است

ممنون از لطف جناب عالی و زمانی که لحاظ می کنید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

هرگونه اختلاف بین کارگر و کارفرما به استناد ماده 157 قانون کار در ادارات کار محل انجام خدمت و هیئت های تشخیص و حل اختلاف رسیدگی میشود. به طریق اولی اختلاف در میزان حقوق واقعی نیز در همان هیئت ها مطرح و رسیدگی و نهایتاً منجر به صدور درای میشود. اثبات حقوق بیشتر از حداقل نیز طبق ماده 87 آیین دادرسی کار بر عهده کارگر است.و مدارک من جمله قرارداد کار ،  فیش حقوقی ، پرینت حساب و ... لازم است. مدت زمان مربوطه در اداره کار حدوداً 5 ماه است.