در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.

قصد شکایت از کارفرما جهت عدم تسویه حقوق معوقه دارم.

ترک کار با هماهنگی کارفرما بوده و قرار بر تسویه حقوق،یک ماه بعداز ترک کار.اما بعداز چندماه،تسویه انجام نشده.حقوق بصورت نقدی پرداخت شده.بیمه نبوده ام و تنها دو شاهد دارم از شرکای سابق کارفرما که حاضرند بعنوان شهود،شهادت دهند.

یک سال مشغول به کار بوده ام.با توجه به اینکه محل کار، خارج از شهر بوده و تنها یک نفر نیروی کار دارد که بنده را نمیشناسد و اطراف هم کسی ساکن نیست، آیا در خواست بازرس اداره کار،جهت اثبات رابطه کاری داشته باشم یا خیر؟ درصورتی که بازرس،به نکته قابل توجهی در زمینه اثبات رابطه کاری دست پیدا نکند آیا به ضرر من خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام

متاسفانه به دلیل فقدان مدارک و اینکه حقوق بصورت نقدی دریافت می شده کار سختی است ولیکن شما دعوی را طرح کنید و تقاضای بازرس کنید ضمن اینکه در اداره ی کار شهود پذیرفته نمی شوند و تنها با مدارک می توانید ادعای خود را اثبات نمایید ولی چون مدارک ندارید پس از تقاضای بازرس اگر گزارش بازرس بر مبنای پرسش از شهود باشد و بازرس را مجاب شود قطعا رای به نفع شما صادر می گردد.

ارادتمند

الهه رامندیان مشاور حقوقی