در سایر توسط (100 امتیاز)
سلام

ببخشید انتقال سند از مالکیت پدر به مادر انجام شده وهمه کارهای اداری طی شده بعدازانجام کارهای دارایی به دفترخونه مراجعه کردن فقط الان میخواستم ببینم سند و بنچاق باید دست دفترخونه باشه یا نه باید دست خودمون باشه ممنون اگر زود جواب بدید
1 پاسخ
توسط (18,390 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص مشاوره در زمینه بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مشاوره امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :
طرح سوال در بخش امور حقوقی و کیفری
https://www.bidbarg.com/legal

همچنین، می توانید با انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور خود از طریق لینک زیر از تیم مشاوران بیدبرگ به تعداد نامحدود مشاوره تلفنی تخصصی دریافت کنید:
انتخاب بیدبرگ به عنوان مشاور>>