در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام.

پدر درخواست بیمه بیکاری دادند و در تاریخ ۲۰مهر براشون پیام اومد که با درخواست شما موافقت شده. شماره شبا هم دادن اما تا امروز واریز انجام نشده و در سایت تامین اجتماعی هم بیمه از ماهی که بیکار شدند به بعد رد نشده و دفترچه شون هم فاقد اعتباره. نیاز به پیگیری هست یا باید صبر کنیم؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
سلام ۰۰ بله باید برای پیگیری و برقراری بیمه بیکاری به شعبه مراجعه کنید تا مابقی فرایند کار انجام شود