در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

در شرکتی پیمانکاری به مدت 4 سال از 95.7.1 الی 99/6.30 به عنوان نگهبان 24 ساعته با 5 روز مرخصی در ماه وبا شرایط، کار کار گری(کمک اشپزی نقاشی انبار داری...)و حراست در روز تا ساعت 18 ونگهبانی در شب مشغول به کار بودم. با توجه به حقوق مصوبه قاون کار هر سال.لطفا حقوق دریافتی هر سال را با ذکر اضافه کاری 12 ساعت روز و12 ساعت شب وجمعه کاری شبکاری غرامت اضافه کاری اجباری ،عیدی وحق بیمه قاونی را اعلام کنیدو حقوق کم در بازنشستگی چه تاثیری دارد با تشکر.
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

حقوق نگهبان 24 ساعته شامل موارد زیر است:

  • حقوق ثابت وزارت کار
  • حق مسکن
  • بن
  • حق اولاد (در صورت داشتن فرزند)
  • سنوات (در صورت کار کردن بیشتر از یکسال)
  •  فوق العاده شب کاری
  •   اضافه کاری
  •  جمعه کاری

 نیز به نسبت کارکرد تعلق می گیرد.

بابت شبکاری باید به تعداد ساعات کار در شب از ساعت 22 تا 6 صبح، 35٪ حق شبکاری اضافه شود.

برای اضافه کاری، برای هر ساعت می بایست 40 درصد به حقوق اضافه شود .