در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام

مادر دوستم سال 92 فوت شدن. مادر ایشان 4 ماه مانده به بازنشستگی (4 ماه مانده به 25 سال سابقه کاری) بعلت مریضی سرطان فوت میکنن. ایشون معلم و فرهنگی بودن.

چگونه میتوان حق الزحمه اینهمه سال خدمت رو از سازمان دریافت کرد؟

سنوات ایشون چگونه مطالبه بشه؟
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام خانواده مادر از دست داده اولا باید انحصار وراثت رو از طریق دادگستری انجام دهند و هر گونه مطالبه ای مادر خدابیامرز از سازمان داشته است به نسبت سهمی که قانون مشخص کرده بین وراث تقسیم میشود