در پرداخت حق بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

میشه لطفا لیست معافیت های پرداخت بیمه مخصوص کارفرمایان را اعلام کنید ؟
1 پاسخ
توسط (22,650 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام

کارفرمایان در صورت استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاهی از پرداخت حق بیمه معاف می‌شوند.در برنامه ششم توسعه، برای ترغیب کارفرمایان و کارآفرینان بخش خصوصی و تعاونی به جذب نیروی کار جوان نسبت به جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با مدرک حداقل کارشناسی به صورت کارورزی اقدام نمایند، از پرداخت سهم بیمه کارفرما برای مدت ۲ سال از تاریخ شروع به کار معاف هستند...

 برای مشاهده لیست جدیدترین معافیت های پرداخت حق بیمه روی لینک زیر کلیک کنید :

جدیدترین معافیت های پرداخت حق بیمه