در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام.

من از اسفند ماه بیکار شده ام.از فروردین برای بیمه بیکاری درخواست دادم.

تقریبا دو ماه بهم پول بیمه کرونا رو دادن.از مرداد ماه هم برای بیکاری درخواست دادم و هر چند هفته یکسری مدارک خواستن و ارسال شد.الان تقریبا یک ماهه که توی سامانه جامع کار زده:موافقت با دریافت مقرری - منوط به احراز شرایط بند یک تفاهم نامه سال ۸۴.

دیگه هیچ جوابی نیومده و الان چند ماهه دفترچه بیمه ام اعتبار نداره و موندم چیکار کنم؟

نمیدونم چقدره دیگه زمان میبره؟بیمه نزدیک خونه مون رفتم و میگن حتما باید بری جایی که بیمه ات رد میشه!؟ نمیتونم با این شرایط کرونا برم همون شعبه ای که بیمه رد میشه!؟ نمیدونم چیکار کنم؟اگر میشه منو راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
سلام ۰۰۰ احتمال داره درخواست شما مشکلی داشته باشد به اداره کار و تامین اجتماعی حضوری مراجعه و پیگیری کنید