در پرداخت حق بیمه توسط (380 امتیاز)
با سلام

طرح جدید معافیت پرداخت حق بیمه سهم کارفرما برای استخدام نیروی کار جدید به چه صورت است؟

و برای استفاده ازآن چه باید کرد؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

طرح جدید معافیت پرداخت حق بیمه سهم کارفرما به شرح زیر می باشد:

دو سال معافیت از حق بیمه سهم کارفرما برای بکارگیری هر تعداد نیروی جدید فارغ التحصیلان دانشگاهی
 با تسهیل شرایط طرح مشوق بیمه ای، کارفرمایان محترم می توانند هر میزان نیروی کار جدید مورد نیاز خود را بدون محدودیت در تعداد از بین فارغ التحصیلان لیسانس به بالا جذب نمایند.

حق بیمه سهم کارفرما توسط وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی به حساب کارفرما واریز می شود.

شرایط بهره مندی از طرح برای *کسب و‌کارهای آسیب دیده از شیوع کرونا* به صورت ویژه تسهیل شده است

شرایط کارفرما برای استفاده از معافیت پرداخت بیمه:

  •  دارای مجوز فعالیت از مراجع رسمی کشور
  •  داشتن کد کارگاهی تامین اجتماعی
  •  ثبت نام در سامانه مشوق بیمه ای به  آدرس Moshavegh.mcls.gov.ir

برای مشاهده راهنمای ثبت نام در سامانه مشوق وزارت کار اینجا کلیک کنید.

*شرایط نیروی کار جدید که مشول این طرح شود:

  •  حداقل مدرک تحصیلی لیسانس
  •  سن کمتر از ۳۸ سال
  •  حداکثر سابقه بیمه ۳۶ ماه
  •  ثبت نام در سامانه Moshavegh.mcls.gov.ir

برای اطلاع از شرایط و ثبت نام نیروکار جدید در سامانه مشوق اینجا کلیک کنید.

moshaveghmclsgovir

معافیت کارفرما از پرداخت حق بیمه کارگران

معافیت بیمه سهم کارفرما سال

بخشنامه معافیت های بیمه تامین اجتماعی

معافیت حق بیمه سهم کارگر

برای مشاهده کامل دستورالعمل اجرایی طرح مشوق بیمه ای کارفرمایان برای استخدام فارغدالتحصیلان دانشگاهی اینجا کلیک کنید