در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام

آیا با ارائه مفاصا حساب بیمه به دیوان عدالت اداری میتوانم حساب بانکی خودم را که از طرف شعبه ۱۹ تهران مسدود شده است را باز کنم ، لازم به ذکر است که شرکت در سال ۸۳ منحل شده و بدهی اعلام شده از شعبه ۱۹ قبل از دریافت مفاصا حساب بیمه می باشد و حساب اینجانب مسدود می باشد و بعد از ابلاغ بدهی از طرف بیمه ، ما برگه مفاصا حساب را دریافت کردیم ، خواهشمند است راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
درود. بهتر است مبلغ را پرداخت نمایید، سپس از طریق کمیسیون ماده ۱۶ و یا شکایت در دیوان و صدور رای به نفع شما، مبلغ واریزی را از شعبه دریافت نمایید.