در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

من یک کارگاه تولید فیلتر هوای انواع خودرو در یک روستا دایر کرده ام.

حرفه من در لیست مشاغل مشمول معافیت حق بیمه سهم کارفرما نمی باشد.

اما با توجه به اینکه در منطقه روستایی دایر شده است آیا مشمول قانون مذکور می گردد یا خیر؟

برای آنکه حرفه من در میان این مشاغل قرار گیرد چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
با سلام متأسفانه سازمان تامین اجتماعی در حال حاضر اگر کارگاهی با کد جدیدی تاسیس شود و جزو کارگاهها ی کوچک و جزو لیست مشاغل حمایت دولت باشد از این حمایت بهره مند نمی‌شوند که متاسفانه اینکار خلاف قانون است. حال کارگاههای مثل شما امکان پذیر است؟ خیر