در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

انصراف از بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال 1400 چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام

 توجه:انصراف از طریق سایت فقط به صورت کلی میباشد و برای انصراف تحت تکفل میبایست به کانون مربوطه مراجعه شود

  •  (1 پس از انصراف از بیمه درمان تکمیلی در صورت تمایل به برقراری مجدد بیمه تکمیلی یکسال بعد با شروع ثبت نام باید با درخواست کتبی وگرفتن فرم مربوطه و موافقت کانون اقدام نمایید
  •  (2در صورتی انصراف قابل قبول میباشد که اولا در موعد مقرر اقدام نماید ثانیا نفر اصلی ویا افراد تحت تکفل  با شروع بیمه درمان تکمیلی جدید از آن استفاده نکرده باشند و در صورتی که با استعلام از شرکت مربوطه مشخص شود انصراف دهنده خود یا افرادتحت تکفل از بیمه تکمیلی استفاده کرده اند خود و افراد تحت تکفل به مدت یکسال نمی توانند از بیمه تکمیلی خارج شوند
  •  (3تکمیل فرم انصراف به مفهوم انصراف از بیمه تکمیلی نیست و شخص باید با پیگیری خود از طریق سایت  www.tamin.irو گرفتن فیش حقوقی،از انصراف خود از بیمه تکمیلی اطمینان حاصل نماید در صورت عدم پیگیری مسئولیت آن به عهده انصراف دهنده میباشد
  •  (4در صورت اشتباه در درج مندرجات فرم مسئولیت آن به عهده انصراف دهنده میباشد

پس از تکمیل فرم ثبت نام و یا انصراف نیاز به مراجعه  به شعبات تامین اجتماعی نمیباشد

برای انصراف از بیمه تکمیلی بیمه تامین اجتماعی اینجا کلیک کنید