در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

انصراف از بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال 98 چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت شما عرض کنم که اگر از ابتدای تمدید قرارداد بیمه تکمیلی تون در سال جاری تابحال از خدمات و سرویس های بیمه تکمیلی استفاده فرموده باشین امکان قطع بیمه نامه تا آخر این قرارداد براتون امکان پذیر نخواهد بود.

در غیر اینصورت میتونین با مراجعه به کانون بازنشستگان استان تون درخواست انصراف بدین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام