در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

رتبه بندی و سطح توانگری شرکت های بیمه در سال 99 براساس معیار بیمه مرکزی

ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

سوال تون خیلی کلی مطرح شده.

لطفا دقیق تر بفرمائید که منظورتون از معیار بیمه مرکزی چیست؟

البته هنوز در حال حاضر تنها ۷ماه از سال ۹۹ گذشته و بیمه مرکزی هر سال سطح توانگری شرکتهای بیمه در سال گذشته رو اعلام میکنه.

دلیلش هم اینه که میبایست یک سال کامل از فعالیت شرکتهای بیمه بگذره تا میزان حق بیمه های تولیدی(دریافتی)،میزان پرداخت خسارت و سایر عوامل مورد نیاز تکمیل بشه تا بتونن در مورد سطح توانگری مالی شرکتهای بیمه اظهار نظر کنن.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام