در بازنشستگی و مستمری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بهترین بیمه بازنشستگی در سال 99 چیست ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید عرض کنم که اگه منظورتون از بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی نباشه پیشنهاد ما بیمه های زندگی خاورمیانه هست که در حال حاضر بهترین پوششها رو با امکان دریافت حقوق بازنشستگی(با جدول و مهر و امضاء شرکت) و افزایش سالانه آن میتونین ثبت نام بفرمایین.

در صورت تمایل میتونین با گرفتن وقت ملاقات حضوری،برای آینده خودتون بهترین تصمیم رو همین امروز بگیرین.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و حرفه ای خریداری نمایید.