در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

ببخشید من الان بیمه نیستم میخواستم بدونم الان چه بیمه بشم بهتره

سابقه 2 ماه بیمه تامین اجتماعی دارم

33 سال سنمه

متاهل هستم

بیمه ای که مزایای بهتری داشته باشه و بازنشستگی هم داشته باشه

ممنون
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز داشتن بیمه تامین اجتماعی به شرطی که جایی مشغول بکار باشید و کارفرما داشته باشید خوب است چرا که 23درصد سهم کارفرما می باشد ولی اگر قرار باشد خودتان کل حق بیمه را پرداخت کنید به نظر بنده بیمه عمر و تامین آتیه به دلیل داشتن اندوخته و پس انداز و همینطور پوششهای مناسب گزینه بهتری می باشد لطفا برای مشاوره رایگان از لینک زیر اقدام نمایید