در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

شرایط جدید ثبت نام بیمه تکمیلی تامین اجتماعی سال 99
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام

مبلغ بیمه تکمیلی تامین اجتماعی برای مستمری بگیران و بازنشستگان به شرح زیر می باشد:

حق بیمه مکمل سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ :     650,000   ریال

                  مساعدت سازمان : 210,000 ریال

         سهم پرداختی بیمه شده: 440,000 ریال

 بازنشستگان و مستمری بگیرانی که قبلاً تحت پوشش بیمه تکمیلی بوده‌اند نیازی با مراجعه مجدد به کانون‌ها را ندارند و تمامی آنها تحت پوشش بیمه تکمیلی جدید خواهند بود همچنین بازنشستگانی که تا کنون بیمه تکمیلی نبوده و یا قصد حذف بیمه را دارند نیز ۳ ماه از ۹۹/۹/۱ تا ۹۹/۱۲/۳۰ فرصت دارند تا نسبت به حذف و اضافه مشخصات خود و افراد تحت پوشش در لیست قرارداد جدید با مراجعه به دفاتر کانون‌ها و یا سایت کانون عالی بازنشستگان اقدام کنند.

  • (1) قرارداد بیمه تکمیلی درمان و بیمه عمر از تاریخ 1399/09/01 لغایت 1400/08/30 به مدت یک سال میباشدو با امضاء برگه ثبت نام موافقت شما جهت برقراری بیمه تکمیلی و بیمه عمر برای یک سال ایفاد میگردد
  • (2)با توجه به ضوابط قرارداد بیمه درمان تکمیلی و بیمه عمر کسر از حقوق نامبرده و افراد تحت کفالت ایشان از آذرماه 1399 اعمال و بازنشسته مجاز به استفاده از بیمه تکمیلی و بیمه عمر از تاریخ شروع قرارداد میباشد .
  • (3)با توجه به ضوابط ثبت نام قرارداد بیمه درمان تکمیلی و بیمه عمر بازنشسته می بایست همسر خود را بیمه کند مگر در مواردی که همسر خود شاغل یا بازنشسته باشد در صورت تمایل برای ثبت نام افراد تحت کفالت بازنشسته میبایست کلیه افراد ( فرزندان و والدین ) که به تبع بیمه شده اصلی دارای دفترچه بیمه پایه می باشند را بیمه کند و امکان انتخاب گزینشی میان آن ها وجود ندارد.در صورت رعایت نکردن این بند مسئولیت عدم سرویس دهی شرکت بیمه گر ، به عهده شخص ثبت نام کننده میباشد
  • (4)در صورت ثبت نام امکان تغییر و انصراف تا پایان قرارداد وجود ندارد مگر در موارد ( ازدواج ، فوت ، طلاق ، اشتغال به کار ، خروج از کفالت و سربازی ) که در این صورت باید فورا به کانون اطلاع داده شود و در صورت عدم اطلاع کانون مسئولیتی در قبال وجوه کسر شده از شما نخواهد داشت .
  • (5) استفاده از خدمات بیمه تکمیلی و بیمه عمر منوط به کسر حق بیمه توسط شعبه مربوطه میباشد و دریافت معرفی نامه و تحویل فاکتور ظرف مدت 45 روز بعد از کسر از حقوق امکان پذیر میباشد
  • (6) در صورتیکه اشخاص پس از ثبت نام تصمیم به انتقال پرونده خود از شعب تامین اجتماعی تهران به دیگر استان های کشور بگیرند باید ابتدا به کانون مراجعه و باتسویه باقیمانده حق بیمه امکان انتقال را فراهم نمایند و در غیر اینصورت مسئولیت آن به عهده ایشان میباشد
  • (7) تکمیل فرم ثبت نام به مفهوم قرارگرفتن نام افراد در لیست بیمه تکمیلی و بیمه عمر نمیباشد و شخص باید با پیگیری خود از طریق دریافت فیش حقوقی از سایت و یا مراجعه به کانون از برقراری بیمه تکمیلی و بیمه عمر اطمینان حاصل نمایند و در صورت عدم پیگیری مسئولیت آن به عهده ثبت نام کننده www.tamin.ir میباشد
  • تمامی کسورات طبق بند ۲ از ماه آذر محاسبه میشود : مثال ۱نفر>> ثبت نام در ماه دی >> کسورات در بهمن بابت اذر دی بهمن >> ۴۱۰۰۰۰×۳=۱۲۳۰۰۰۰ ریال

برای ثبت نام بیمه تکمیلی تامین اجتماعی اینجا کلیک کنید