در دیوان عدالت اداری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

دیوان عدالت تلفن گویا داره ؟یا سامانه ای بخوام باهاشون ارتباط برقرار کنم ؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام دوست عزیز شما می توانید با تلفن گویای 51201الی 9 با دیوان ارتباط برقرار کنید و در صورتی که می خواهید دادخواست ثبت کنید باید پس از ثبت نام در سیستم ثناء در یکی از دفاتر خدمات قضایی و پس از ثبت امضای الکترونیک از طریق سامانه ساجد می توانید دادخواست خود را ثبت کنید

با احترام

الهه رامندیان

مشاور حقوقی