در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده نگهبان هستم و فقط شبکار هستم و یک شب سر کار هستم و یک شب استراحت و شبی که سر کار هستم از ساعت ۸ شب تا هشت صبح مبیاشد یعنی۱۲ ساعت شب سرکار هستم و ۳۶ساعت استراحت هستم . نوبتکاری من در صدی هست ۱۰ یا ۱۵ یا ۲۲ یا ۳۵ ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (24,730 امتیاز)
با سلام

با توجه شرایط کاری که توضیح داده اید کار شما ثابت است وساعت های که بین ۲۲ تا ۶ صبح واقع می شود باید استخراج وبه  ان ساعت ها  فوق  العاده شبکاری به میزان  ۳۵ درصد فوق العاده شبکاری  تعلق می گیرید که باید توسط کارفرما پرداخت گردد