در قانون کار و قرارداد کار توسط (18,390 امتیاز)
سلام

کارگر نیمه وقت هستم میخواستم بدونم شامل قانون کار میشوم؟ و آیا کارفرما موظف هست که بمیه من رو پرداخت کنه یا خیر ؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

وضعیت نیمه وقت یا تمام وقت بودن کار ارتباطی به مشمول یا عدم مشمول قانون کار ندارد و چنانچه در بخش خصوصی مشغول بکار هستید مشمول قانون کار میباشید و کارفرما میبایست به نسبت ساعات کار کلیه حقوق و مزایای کارگری من جمله حق بیمه را واریز نماید.