در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
سلام

معمولا بیشتر کارفرمایان برای فرار از قانون کار از بستن قرارداد خودداری می کنند و اگر هم قرارداد کاری یا ساعت کاری داشته باشند نسخه ای از ان را به کارگر نمی دهند تا سندی دست کارگر نباشد. و اگر اختلافی بین کارگر و کارفرما بوجود اید با توجه به نبود سند و مدرک دردسرهای زیادی برای کارگر در اداره کار بوجود می اید باید اثبات رابطه کار کند که خود یک روند زمان بر دارد تقاضای بازرسی کند که این هم خود مشکلاتی به همراه دارد و روند طولانی اداره کار برای کارگر به خاطر نبود سند و مدرک.

می خواستم بدانم اگر کارگران در جایی مشغول به کار شدند که قرارداد و بیمه ندارد ایا می توانند از همان اوایل کار به مراکزی گزارش کار بدهند تا دچار مشکلات بعدی در اداره کار به خاطر نبود سند و مدرک نشوند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در صورت عدم بیمه نکردن کارگر توسط کارفرما ، کارگر میتواند با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی درخواست بازرسی از محل کار نماید ، یا با مراجعه به اداره کار محل انجام کار با طرح دعوی علیه کارفرما درخواست حق بیمه نماید.

در صورت عدم تنظیم قرارداد کار نیز میتوان مراتب را از اداره کار پیگیری نمود