در دیوان عدالت اداری توسط (160 امتیاز)
سلام

.بابت پرونده حقوقی اداره کارم به دیوان دادخواست دادم و در شعبه بدوی دیوان تعیین شعبه شد. میخواستم با رئیس شعبه بدوی بصورت حضوری ملاقات کنم و مشکلم رو بگم. با توجه به اینکه اهل شهرستان دیگری هستم قبل از رفتن به تهران باید نوبت بگیرم و چون کسی رو در تهران ندارم باید سریعا به شهر خودم برگردم

خواستم از طریق سایت ساجددیوان دادخواست وقت ملاقات جهت رسیدگی ثبت کنم که چنین امکانی در سایت ساجد نبود.ایامیتوانم ازطریق دفترخدمات قضایی دادخواست تعیین وقت ملاقات بارئیس شعبه بدوی بگیرم یاخیردادخواستم ازطریق دیوان ردمیشود؟
1 پاسخ
توسط (620 امتیاز)
باسلام دوست عزیز به دلیل اینکه رسیدگی در دیوان عدالت اداری به صورت شکلی می باشد اصحاب دعوی دعوت نمی شوند ولیکن شما می توانید با مدیر دفتر شعبه در خصوص پرونده صحبت کنید و اطلاعات لازم را از ایشان بگیرید اما اگر نیاز به ملاقات با قاضی پرونده را دارید می بایست پس از هماهنگی با مدیر دفتر شعبه جناب قاضی را ملاقات کنید و این مهم نیاز به حضور شما در شعبه دارد

با احترام

الهه رامندیان

مشاور حقوقی